Workshops

Wil jij in korte tijd veel praktische tips en tools ontvangen om tot bloei te komen? Of wil je op een creatieve manier de focus en regie pakken over jouw leven? Doe dan mee met een van mijn workshops voor enthousiaste vrouwen die graag geïnspireerd willen worden en open staan voor persoonlijke ontwikkeling. Ik geef je graag persoonlijke aandacht, daarom doen er maximaal 6 deelnemers mee en ontvang ik je in mijn eigen huis. Tijdens deze inspirerende dag word je goed verzorgd met koffie/thee, hapjes en een uitgebreide gezonde lunch. Alle materialen zijn bij de prijs in begrepen.

Workshop Floreren

Je gaat aan de slag met hele simpele en effectieve tools die je op een plezierige wijze kunt integreren in je dagelijkse leven zodat je vaker tot bloei kunt komen. Deze interactieve workshop is gebaseerd op mijn ervaring met de positieve psychologie en het geven van trainingen, en mijn werk als wetenschappelijk onderzoeker bij de Universiteit Twente (zie research). Ook ontdek je waar jouw kracht zit en hoe je deze optimaal kunt inzetten op een manier die bij jou past.

Aan het eind van deze dag weet jij:

 • Hoe je met meer plezier en optimistischer in het leven kan staan
 • Wat jouw waarden zijn en hoe je daarmee prioriteiten leert stellen zodat je meer rust en vertrouwen ervaart
 • Wat jouw echte sterke kanten zijn en hoe je die optimaal kunt benutten (en wat je vooral niet meer hoeft te doen)
 • Hoe je relaxter en meer ontspannen door het leven kan gaan
 • Hoe je vriendelijker kunt zijn voor jezelf en voor anderen

Wat kost het?

145 euro inclusief 21% BTW. Je kunt ook je werkgever vragen om (een deel) te betalen in het kader van persoonlijk leiderschap en vitaliteit. Wil je de workshop met een (grotere) groep volgen? Ik bespreek de mogelijkheden graag met je!

Workshop Next Level Floreren

Je gaat op creatieve wijze jouw unieke floreerrecept ontdekken en in de praktijk brengen. Om dit op effectieve wijze te kunnen doen is het handig wanneer je al enige kennis hebt van de praktische tools om tot bloei te kunnen komen. Bijvoorbeeld vanuit de Workshop Floreren of de Online Masterclass Floreren. Je maakt een vliegende start voor jouw persoonlijk leiderschap en je gaat duurzame veranderingen aanbrengen in jouw dagelijkse leven.

Aan het eind van deze dag weet jij:

 • Hoe je meer tijd maakt voor de dingen die jij belangrijk vindt
 • Welke ingrediënten van floreren jij het komende jaar in praktijk gaat brengen
 • Hoe je de focus houdt en tegelijkertijd flexibel leert zijn
 • Welke haalbare uitdagingen jij aan wilt gaan om jouw dromen en doelen waar te maken
 • Hoe je elke dag van dromen en overdenken naar doen gaat

Wat kost het?

145 euro inclusief 21% BTW. Je kunt ook je werkgever vragen om (een deel) te betalen in het kader van persoonlijk leiderschap en vitaliteit. Wil je de workshop met een (grotere) groep volgen? Ik bespreek de mogelijkheden graag met je!

Wendy

Ik kan weer genieten

Deze dag heeft me een andere kijk op dingen gegeven en inzicht gegeven waar mijn prioriteiten (moeten) liggen. In plaats van dat ik alles een beetje te zwart zag heeft de dag bij jou me weer meer kleur en richting gegeven. Dingen kwamen niet echt meer binnen en nu geniet ik eigenlijk van alles. Ik ben zelfverzekerder en sta achter de keuzes die ik maak en dit geeft een enorme rust. Ik ben je enorm dankbaar voor deze dag en dit was een enorme stap in de goede richting om mezelf weer terug te vinden. Dank je wel!  

Lisanne

Fijne warme boodschap!

Onvoorstelbaar hoeveel je in één dag hebt weten te behandelen. Je hebt een prettige manier van vertellen en een rustige uitstraling. Je geeft een fijne warme boodschap waar ik wel wat mee kan. Ga zo door!

Majolie

Dank voor de leuke dag!

Ik vond de workshop representatief, goed verzorgd, je hebt nagedacht over alles (het klopt!). Je gaf goede eigen voorbeelden, je durft je kwetsbaar op te stellen en je hebt goede oefeningen. Dank voor de leuke dag, het cadeau en de inspiratie!

Praktische informatie

 • De workshops zijn van 9.30 tot 16.30 en vinden plaats in Bilthoven
 • Beschikbare data voor de workshops vind je via de aanmeldknop of via de shop
 • Een aantal weken voorafgaand aan de workshop ontvang je praktische informatie per email
 • Wil je op een andere dag of op de wachtlijst? Neem dan contact met me op!
 • Ben je verhinderd? Stuur een vervanger!
 • Tot 4 weken voor de workshop kun je kosteloos annuleren, daarna ben ik genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen
 • AANPASSINGEN VANWEGE COVID-19: Aan elke workshop kunnen 4 personen deelnemen. Heeft een van de aanwezige verkoudheidsklachten de dag voor of op de workshop? Of iemand in het huishouden koorts? Dan zal naar een nieuwe datum worden gezocht of wordt de workshop geannuleerd (iedereen krijgt in zo’n geval bij annulering haar geld terug).
Marita

Vooral zo doorgaan

Je bent heel inspirerend en een bron aan kennis. Super! Je hebt mij allerlei ideeën aangereikt om mijn droom te realiseren en daarmee aan de slag te gaan. Ik weet nu wat mijn 1e stappen gaan zijn. Dank je wel daarvoor!

Enthousiast geworden?

Ja! Ik wil mij aanmelden.