Vragen of interesse? Neem contact op!
marijke@howtoflourish.nl

Workshop Floreren

Wil jij in korte tijd veel praktische tips en tools ontvangen om tot bloei te komen? In de Workshop Floreren gaan we aan de slag met hele leuke, simpele en effectieve oefeningen voor meer levensgeluk. Ook staan we stil bij hoe je jezelf meer in je kracht kan zetten en hoe jij betekenisvoller kunt zijn voor jezelf en voor anderen.

Wat is het?

Tijdens deze dag leer je onder andere hoe je in je alledaagse leven:

 • meer positieve emoties kan ervaren,
 • naar jouw waarden kunt leven en daardoor beter prioriteiten kan stellen,
 • relaxter en meer ontspannen door het leven kunt gaan,
 • jouw kwaliteiten en talenten kan benutten om meer energie te ervaren, en
 • vriendelijker kan zijn voor jezelf en voor anderen

Daarnaast is er ruimte voor specifieke onderwerpen die je vooraf kenbaar kan maken op het aanmeldformulier. Bijvoorbeeld hoe je relaties met anderen kunt verbeteren, hoe je veerkrachtiger in het leven kunt staan of wat je kunt doen om gewoontepatronen te doorbreken. Kortom, elke workshop is maatwerk en daardoor net weer even anders.

Voor wie?

De Workshop Floreren is bedoeld voor enthousiaste vrouwen die graag geïnspireerd willen worden en open staan voor persoonlijke ontwikkeling. Ik geef je graag persoonlijke aandacht, daarom doen er maximaal 6 deelnemers mee.

De workshop is tevens geschikt als incompany training (ook voor grotere groepen) en voor coaches en andere professionals die werken vanuit de psychologie en zichzelf verder willen ontwikkelen of inspiratie op willen doen.

Wat krijg je?

 • Inspirerende dag!
 • Informatie over 7 thema’s voor een duurzaam gelukkig en betekenisvol leven
 • Luxe map met praktische oefeningen
 • Koffie/thee met lekkernijen
 • Uitgebreide en gezonde lunch
 • Een “happy gift”

 

Jij hebt meer in huis dan je denkt! Ben jij er klaar voor om dit te ontdekken?

 

Wanneer?

Heb je interesse? Meld je aan en in overleg met jou en de andere deelnemers plannen we een datum. De workshop zal in principe op een dinsdag, vrijdag of zaterdag plaatsvinden, van 9.30 uur tot 16.30 uur. Andere dagen zijn in overleg ook mogelijk.

Wat kost het?

145 euro inclusief 21% BTW. Je kunt ook je werkgever vragen om (een deel) te betalen in het kader van persoonlijk leiderschap en vitaliteit. Wil je met een groep komen? Informeer dan naar de groepskorting!

Locatie

Bilthoven

De kleine lettertjes

Na aanmelding ontvang je een factuur per email. Tot 4 weken voor de workshop kun je gratis annuleren. Daarna ben ik genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen (indien je al betaald hebt ontvang je dus 50% van de kosten terug). Je mag natuurlijk ook een vervanger sturen die in jouw plaats gaat. Mochten er minder dan 4 deelnemers zijn voor een workshop dan kun je meedoen op een andere datum of je geld terug krijgen. Heb je geannuleerd voor een workshop die uiteindelijk niet door ging? Dan heb je geluk, want ook jij krijgt dan al je geld terug.

 

Aanmelden

Wat klanten zeggen

Tip: Vooral zo doorgaan. Je bent heel inspirerend en een bron aan kennis. Super!

Top: Dat je mij allerlei ideeën hebt aangereikt om mijn droom te realiseren en daarmee aan de slag te gaan. Ik weet nu wat mijn 1e stappen gaan zijn. Dank je wel daarvoor!

picture-personMarita

Ik vond de workshop representatief, goed verzorgd, je hebt nagedacht over alles (het klopt!). Je gaf goede eigen voorbeelden, je durft je kwetsbaar op te stellen en je hebt goede oefeningen. Dank voor de leuke dag, het cadeau en de inspiratie!

picture-personMajolie