Online Masterclass

Wil je duurzaam gelukkig zijn? En een betekenisvol leven leiden? De Online Masterclass Floreren is bedoeld om je gedurende 5 maanden te motiveren en te inspireren om in zes stappen blijvende veranderingen in gang te zetten op weg naar een gelukkig en betekenisvol leven. De Masterclass start twee keer per jaar, ben jij er bij?

Wat is het?

De Online Masterclass Floreren is samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek uit de positieve psychologie en mijn promotieonderzoek naar hoe je kunt floreren in je dagelijkse leven.

In deze Masterclass wissel ik de nieuwste wetenschappelijke inzichten en oefeningen af met mijn persoonlijke ervaringen en tips. Bovendien reik ik je gedoseerd effectieve oefeningen aan verspreid over een langere periode. In totaal ontvang je gedurende 5 maanden 14 keer een inspirerende e-mail. Je krijgt op deze manier voldoende tijd om met de oefeningen aan de slag te gaan, in jouw eigen tempo. Je leert onder andere in zes stappen:

  • Hoe je positiever en optimistischer in het leven kan staan
  • Wat jouw waarden zijn en hoe die jou meer vertrouwen, rust en betekenis gaan geven
  • Wat jouw echte sterke kanten zijn en hoe je die optimaal kunt benutten (en wat je vooral niet meer hoeft te doen)
  • Hoe je regelmatig in een flow komt en waarom dat zo belangrijk is
  • Hoe je vriendelijker kunt worden voor jezelf
  • Hoe je betekenis geeft aan het leven van anderen

Praktische informatie

Wanneer?

De Online Masterclass start elk jaar eind augustus. De volgende editie gaat van start op:

  • Vanwege zwangerschap- en bevallingsverlof komt de editie van 2021 te vervallen
  • 28 augustus 2022
Wat kost het?

24,95 euro inclusief 21% BTW. Je kunt ook je werkgever vragen om (een deel) te betalen in het kader van persoonlijk leiderschap en vitaliteit. Ook leuk om als cadeau te geven!

Annelien

Een persoonlijk cadeau

Ik vind de online masterclass top! Allereerst de verrassing dat er "Flourish-post" in de mailbox zit. Ik open de mails altijd met een positief gevoel, prettig en leerzaam en verrassend praktisch ook. Ik ben dankbaar dat je je kennis en vaardigheden wilt delen. Verder de luchtige, persoonlijke toon van het programma dat niets voorschreef, geen schuldgevoel opleverde en daardoor juist inspireerde. Het hele programma was daarom een persoonlijk cadeau. Ondanks dat er geen wederzijds contact was, had ik toch sterk een persoonlijk aangesproken gevoel bij het doorlezen en oefenen.

Carla

Eigen tempo

De Masterclass geeft de mogelijkheid om iets aan mijn dagelijkse geluksbeleving te kunnen doen in mijn eigen tempo. Tips en oefeningen geven op een duidelijke manier inzicht in wat wel en wat niet voor mij persoonlijk werkt.

Fabiënne

Acceptatie

Ik vind het zo fijn dat je jouw persoonlijke ervaringen met ons deelt! De oefeningen en tips hebben mij heel erg geholpen om vanuit mijn eigen waarden keuzes te maken en mezelf te accepteren zoals ik ben.