Vragen of interesse? Neem contact op!
marijke@howtoflourish.nl

Contact opnemen

dr. Marijke Schotanus-Dijkstra is positief psycholoog, wetenschapper, gelukscoach, trainer, ondernemer en moeder. Ze is de eerste gelukscoach in Bilthoven, al weten mensen uit heel Nederland haar te vinden voor lezingen en workshops over floreren. Momenteel schrijft ze een boek over floreren in je dagelijkse leven.

Heb je vragen of interesse? Laat het mij vooral weten! Je kan mij bellen of een mailtje sturen. Je kan ook gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina.

Telefoon: 06-382 23 859
E-mailadres: marijke@howtoflourish.nl

KvK:  67616135
BTW: NL194370422B01

Locatie: Bilthoven

Over Marijke

Marijke is 32 jaar en moeder van twee jongens: Florian (3 jaar) en Noah (2 jaar). Samen met man en kinderen woont zij in het mooie Bilthoven, vlakbij de bossen. Sinds 2009 werkt zij als wetenschappelijk onderzoeker, momenteel bij het “Center for eHealth and Wellbeing Research” aan de Universiteit Twente. Daar promoveerde ze in december 2016 op het onderwerp “floreren”, oftewel hoe kun je gelukkig zijn én een betekenisvol leven leiden voor jezelf en voor anderen?

Missie

Marijke wil graag zoveel mogelijk vrouwen kennis laten maken met de positieve psychologie en hen inspireren om enkele principes daarvan te integreren in hun dagelijkse leven. Ze doet dit via workshops, emailbegeleiding, lezingen en coaching. Ze is nuchter, realistisch, ambitieus, een doorzetter, ondernemend en resultaatgericht. Deze aspecten vind je terug in de activiteiten die zij aanbiedt.

Waar kan ik jou mee helpen?

Gelieve dit veld leeg te laten.

Wat klanten zeggen

Door onze gesprekken en oefeningen heeft Marijke mij geholpen om te focussen op wat ik echt belangrijk vind en ook om bewuster en actiever voor deze dingen te gaan en van te genieten. Ik merk dat deze benadering van positieve psychologie waar zij mee werkt veel beter werkt dan het gebruikelijke advies om “rustiger aan te doen”.

picture-personChristiana

Nieuwsbrief

Wil jij twee tot vier keer per jaar mijn nieuwsbrief ontvangen met leuke acties, nieuws en tips? Meld je hier aan!